Slide background
Slide background
Slide background

Typer af linser

1-dagslinser

1-dagslinser er ideelle, hvis du ønsker komfort og sikkerhed. 1-dagslinser er det rigtige valg til sport og fritidsaktiviteter. 1-dagslinser minimerer risikoen for øjenirritation og er også velegnede til brugere, som skifter mellem briller og kontaktlinser.

14-dages kontaktlinser

Denne type linser kræver kun ganske lidt tilvænning. Om nødvendigt kan du sove med linserne enkelte nætter. Der er kun minimal risiko for belægninger, da du skifter til nye linser hver 14. dag. Samtidig er linserne lette og hurtige at rengøre.

Månedskontaktlinser

Månedslinser bruges i op til 30 dage, og herefter skifter du til et nyt sæt linser. 30-dageslinser er kun til dagsbrug og skal renses hver aften og opbevares i kontaktlinsevæske natten over.

Døgnlinser

Døgnlinser kan bruges døgnet rundt i op til 30 dage. 30-døgnslinser er fremstillet af et silikonemateriale, der tillader stor iltgennemstrømning til hornhinden. Det er en kontaktlinse, der giver stor frihed, fordi du ikke skal tænke på rengøring.

Flerestyrkelinser

Kontaktlinser med glidende overgang, så det er muligt at se på flere afstande. Denne type linse kan kræve tilvænning, men tilbyder god synskomfort. Du kan vælge mellem 1-dagslinser eller månedslinser. Kom ind og få en snak om flerstyrkelinser.

Natlinser

Natlinser også kaldet Ortho- K kontaktlinser. Gør det muligt at sove din nærsynethed væk. Ortho-K natlinser er en sikker måde at benytte kontaktlinser om natten og derved slippe for synshjælpemidler om dagen. Det er risikofrit og du kan altid vende tilbage til en anden synsløsning.

Speciallinser

Special kontaktlinser er særlig velegnet til komplicerede synsfejl, som høje styrker og store bygningsfejl. De findes både i bløde og hårde typer, og de tilpasses individuelt til dig, der har komplicerede styrker.

Farvelinser

Farvede kontaktlinser kan ændre, forstærke eller fremhæve din øjenfarve. Fås i et stort udvalg af farver og som både 1-dags- og månedslinser.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til de forskellige typer af linser, er du mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores butik. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig inden for linser. Vi glæder os til at se dig eller høre fra dig.

ADRESSE

Kontaktlinseklinikken
Kongensgade 86
6700 Esbjerg

ÅBNINGSTIDER

Man-Tors: Kl. 09.30 - 17.30
Fredag: Kl. 09.30 - 18.00
Lørdag: Kl.09.30 - 14.00
Søndag: Lukket

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5356 3385
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FØLG OS HER

VI ER EN DEL AF

Team OptiK

Facebook