Kontaktlinseklinikken

Din professionelle kontaktlinseklinik

Profil

Kontaktlinseklinikken er etableret 1. januar 2016 af City Optik. Kontaktlinseklinikken giver dig unikke linseoplevelser. Vi er professionelle og specialuddannet personale med mange års erfaring.

Vores passion for linser er unik. Vi er en special klinik med fokus på sunde øjne ved brug af kontaktlinser. Det er den grundige og dybdegående undersøgelse af dine øjne, der ligger til grund for, hvilke kontaktlinser du kan anvende. Hos os får du den linse, der er bedst egnet til dine øjne - uanset pris. Vi er uafhængige og har ikke nogen særinteresser eller specialaftaler med leverandører.

Vores kontaktlinsespecialist

I vores klinik bliver dine øjne undersøgt af Kenneth Clausen, der er engageret, erfaren og højt uddannet kontaktlinsespecialist og optometrist. Vores undersøgelser er mere grundige og dybdegående end lovens krav. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse.

Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine kontaktlinser tilpasset individuelt. Du får det mest optimale syn og sunde øjne.

  • Klinikken01
  • Klinikken02
  • Klinikken01
  • Klinikken02

ADRESSE

Kontaktlinseklinikken
Kongensgade 86
6700 Esbjerg

ÅBNINGSTIDER

Man-Tors: Kl. 09.30 - 17.30
Fredag: Kl. 09.30 - 18.00
Lørdag: Kl.09.30 - 14.00
Søndag: Lukket

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5356 3385
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FØLG OS HER

VI ER EN DEL AF

Team OptiK

Facebook